BEAUTY WISHLIST USA

15.9.16

Nog twee weekjes en dan gaan wij eindelijk onze rondreis maken door de westkust van Amerika! We kijken er zo ongelooflijk naar uit! Tijdens de rondreis maken we stops in verschillende steden en een dagje shoppen kan dan niet ontbreken in de planning. Naast fashion ben ik ook een enorme beauty liefhebber en natuurlijk heb ik al wat producten opgezocht die ik graag zou willen kopen in the States. Kijk je mee naar mijn beauty wishlist?

Ik ben gek op high-end producten maar ik hou ook van goede budget producten dus een bezoekje aan de Amerikaanse drugstores kan niet ontbreken tijdens de rondreis.
Allereerst wil ik graag naar Target, één van mijn favoriete winkels in Amerika. Ik heb goede verhalen gehoord over de nieuwe Essie nagellakjes en ik heb echt nodig nieuwe lakjes nodig. Ik denk dat ik voor een paar mooie nude kleurtjes ga en een aantal donkere voor het najaar. De meeste producten op deze wishlist gebruik ik al, maar in Amerika zijn deze merken net een stukje goedkoper.
Na Target wordt het tijd voor een tripje naar Ulta en Sephora. Ik wil dolgraag een paar producten van Nars scoren en ook het nieuwe palette van Urban Decay staat hoog op mijn lijst. Het blush/highlighter palette van Hourglass is écht prachtig en verdient gewoon een plekje op mijn make-up tafel.
En dat is mijn wishlist voor nu. Waarschijnlijk als ik in de winkels sta zie ik nog zoveel andere dingen die ik ook wil hebben. Zouden jullie het leuk vinden om een shoplog hiervan te zien? Laat het mij weten in de comments!

You Might Also Like

2 comments

  1. Wat een toffe wishlist. Ik wil de producten van Nars ook graag proberen.

    Love,
    Dascha

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooie wishlist! Die beauty items zou ik ook wel graag willen. Trouwens superleuk dat je naar Amerika gaat :-)

    BeantwoordenVerwijderen