CADEAUTIP: THE BOOK OF DO-NESS

9.12.16

Onlangs kreeg ik een persbericht over een nieuw boek in mijn mailbox die meteen mijn aandacht trok. Ik ben gek op boeken en ik kan helemaal verdwalen in een goed verhaal, maar dit boek zorgt voor gegarandeerd plezier!  'Tired of looking at your screen? Get off your ass and DO something! This funny and useful guide will help you to get out and explore the offline world' 

Online is één van mijn passies en dus ben ik de hele dag online te vinden. Maar in zo'n drukke sociale (online) wereld is het juist goed om eens stil te staan bij de dingen die je offline kunt doen. The Books of Do-ness brengt je een stapje in de goede richting. In dit boek staan 234,5 grappige tips beschreven zodat je je nooit meer een dag zult vervelen. Voorbeelden:
'Take a bus to an unknown destination'
'Eat all your meals in the open air today'
'Blindfold yourself and draw the first thing that comes up in your mind'.

Ben je nog opzoek naar een leuk en origineel cadeau voor een verjaardag of voor de feestdagen? Dan is dit zeker een aanrader. The Book of Do-ness is o.a. verkrijgbaar bij Bol.com voor €15,99.
Dit boek is opgestuurd door een pr-bureau.

You Might Also Like

0 comments