ROADTRIP WESTCOAST USA

12.7.16

California, here we come!

Yes, het is officieel! Eind september gaan mijn vriend en ik 3 weken roadtrippen door de westkust van de USA. Deze reis stond al zólang op onze bucketlist. Zolang ik mij kan herinneren ben ik gek op Amerika en elke keer weer is het een feestje als we erheen gaan. Natuurlijk wordt alles vastgelegd tijdens deze trip so be prepared voor een overload aan foto's en video's op mijn blog en Instagram!

Planning

We beginnen onze roadtrip in Los Angeles. Daar staat een huurauto voor ons klaar en gaan we eerst twee dagen Los Angeles verkennen. Vanuit Los Angeles rijden we door naar San Diego, Palm Springs, Grand Canyon (en alle andere nationale parken zoals Antelope Canyon, Arches, Joshua Tree, Bryce Canyon en Zion), Las Vegas, Yosemite, San Francisco en Pismo Beach. We eindigen ook weer in Los Angeles.

Ik kan echt niet wachten tot het zover is! Mochten jullie tips hebben voor to do's, leuke restaurantjes of plekjes die we niet moeten missen tijdens onze roadtrip, laat het mij dan vooral weten in een comment. Ik ben benieuwd!

You Might Also Like

6 comments

 1. Wat staat er een gave reis op de planning! Ik wens jullie heel veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel gaaf! Ben nu al benieuwd naar alle filmpjes en foto's! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Klinkt als een dream come true! Ik ben benieuwd naar al je verhalen <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Awesome!! Ik ben benieuwd naar je reis.


  www.saharfashionbook.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel erg gaaf zeg! Hoewel Amerika niet bovenaan mijn lijstje staat, zie ik het wel als een bestemming waar je ooit een keer in je leven geweest moet zijn. En een roadtrip is dan helemaal gaaf.

  BeantwoordenVerwijderen