TARTELETTE BY TARTE OOGSCHADUW PALETTES

7.8.16

Na zoveel lovende woorden van beautybloggers was ik zo benieuwd geworden naar de oogschaduw palettes van Tarte. De Tartelette en Tartelette in Bloom stonden hoog bovenaan mijn wishlist, maar helaas is Tarte niet te koop in Nederland. Gelukkig heb ik lieve schoonfamilie in Amerika wonen en kreeg ik voor mijn verjaardag de palettes cadeau! Alleen al van de verpakking word ik zo enthousiast! Wat een prachtige doosjes. Een echte musthave voor in je make-up stash.

In beide palettes zitten 12 goed gepigmenteerde tinten, variërend van koel tot warm, die gemakkelijk te blenden zijn met elkaar.  In de Tartelette vind je matte tinten waarmee je een neutrale, dagelijkse look kunt maken.

In de Tartelette in Bloom vind je matte tinten maar ook drie shimmery tinten, waarmee je je ogen echt kunt laten uitspringen.


Wat ik zo fijn vind aan deze palettes is dat de oogschaduws goed gepigmenteerd zijn en neutraal zijn.
Prima voor dagelijks gebruik. De palettes zijn verdeeld in drie rijen, de lichtste kleur aan de linkerkant en de donkerste kleur aan de rechterkant. Zo kun je gemakkelijk met vier kleuren een mooie ooglook maken.Verder zijn de doosjes heel compact en voorzien van een grote spiegel. Perfect dus om mee te nemen op reis.

Welk doosje is jouw favoriet?

You Might Also Like

9 comments

 1. Nice! Ben best benieuwd naar hoe ze op de huid eruit zien :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie palettes! Ben benieuwd naar de swatches.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb van dit merk gehoord. Wat een mooie review!
  Ik ga ze zeker een keer proberen als ik weer in Amerika ben.
  De rechtse vind ik toch wel de mooiste.

  Geniet van het weekend Amanda,

  Tamara Chloé

  www.TcStyleClues.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Tartelette in bloom zou ik echt heel graag in mijn bezit willen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw wat een leuke en mooie palettes! Ik ben benieuwd naar de matte swatches

  BeantwoordenVerwijderen