PHOTO DIARY WEEK 29

30.7.16

Oops, ik loop een weekje achter met mijn photo diary! Vorige week was gezellig druk en ging veel te snel voorbij. Zo spraken we af met vrienden, vierden we mijn verjaardag en namen we weer afscheid van familie uit Amerika. Voor meer foto's kun je mij ook volgen op Instagram of Snapchat. Kijk je mee?

De jaarlijkse kermis was er weer dus we gingen even een kijkje nemen met vrienden!

En dan mag een suikerspin niet ontbreken!

Drankjes.

Ik was jarig dus tijd voor donuts en andere zoetigheden, hihi!

Ik ben gék op chicklits en heb alle boeken gelezen van Shopaholic. Dit boek leende ik van Dagmar en had ik binnen no time uit. Aanrader!
Uiteten met m'n schoonmoeder op haar laatste avond in Nederland.
Mijn collega's hadden mijn bureau versierd voor mijn verjaardag én er lag een cadeautje klaar; het nieuwe boek van Anna Nooshin. Zo lief!

Gezellig bijkletsen op het terras met een vriendin.You Might Also Like

2 comments