MICHAEL KORS KLITTENBAND SNEAKERS

25.7.16

Michael Kors klittenbandschoenen

Klittenband, you either hate it or love it! Toen ik deze sneakers van Michael Kors bij Omoda zag moest ik ze hebben. Klittenband sneakers zitten ontzettend comfortabel, zijn makkelijk aan- en uit te trekken en ze maken je outfits net wat speelser. Deze klittenbandschoenen zijn van binnen- en buiten gemaakt van leer. De buitenkant van het leer is bewerkt met de initialen van Michael Kors. Hierdoor lijkt het net of de schoenen een quilted detail hebben doordat de initialen in elkaar overgaan. I like it!
Michael Kors klittenbandschoenen

Michael Kors klittenbandschoenen

Wat vind jij van deze sneakers? Ik ben erg benieuwd!

You Might Also Like

3 comments

 1. Eerst vond ik die klitteband sneakers maar niets, maar ik begint ze steeds leuker en leuker te vinden.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, heel gaaf!
  Xo Carmen,
  www.carmenmattijssen.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je hebt wel smaak, ik vind het gave schoenen!

  BeantwoordenVerwijderen