DQA BEAUTY BOOSTER

19.10.22

Onlangs heb ik een heel leuk PR pakket ontvangen van DQA en ik wil dit graag met jullie delen. Zoals jullie weten ben ik een ontzettende fan van beauty en met name gezichtsverzorgingsproducten. Ik doe niets liever dan producten uittesten zodat ik nieuwe producten aan mijn gezichtsroutine kan toevoegen. Mijn aandacht werd meteen getrokken toen ik over de Beauty Booster van DQA hoorde. De Beauty Booster is namelijk een supplement die je opdrinkt met een megadosis aan werkzame stoffen waarin collageen en hyaluron centraal staan. De Beauty Booster is een compleet product waardoor je in veel gevallen geen andere gezichtsverzorgingsproducten meer nodig zou moeten hebben. Dat laatste klinkt natuurlijk erg aantrekkelijk, dus ik ga het product uittesten in de komende 30 dagen. Wil je meer weten over de Beauty Booster? Lees dan gauw verder!

Wat is de Beauty Booster?


De DQA Beauty Booster met hoogwaardige marine collageen en hyaluronzuur, is een krachtig gezondheids- en schoonheidssupplement dat van binnenuit de schoonheid stimuleert. Door de mix van collageen en hyaluron en overige waardevolle vitaminen en mineralen, zorgt dit product ervoor dat je huidveroudering tegengaat. Je huid, nagels, haar en botten krijgen een enorme boost.

Welke voordelen heeft de Beauty Booster nog meer?

Het product klinkt al veelbelovend, maar er zitten nog meer voordelen aan deze supercharger.

  • De Beauty Booster is suikervrij en allergievrij
  • Het product bevat geen ijzer waardoor je geen kans hebt op oxidatie. Dit laatste zorgt in veel gevallen tot obstipatie.
  • De Beauty booster heeft een positieve invloed op botten en gewrichten.
  • Alle 7 essentiële huidvitamines hebben 100% dagelijkse ADH.
  • Het heeft een combinatie van 2 krachtige antioxidanten: Lycopeen en Co-enzym Q10 met allebei 50% ADH.
  • Het bevat essentiële huidmineralen: zink en jodium met antioxiderende eigenschappen.
  • Het is een Zwitsers premium product met topkwaliteit Marine Collageen.
  • Handig in gebruik.

Ingrediënten Beauty BoosterDe Beauty Booster wordt geleverd in een mooie en praktische verpakking en bestaat uit 30 zakjes. Elk zakje bevat het zuiverste gehydrolyseerde marine collageen gecombineerd met hyaluronzuur, mineralen en essentiële vitaminen. In een zakje zit 7.75 gram en deze bevat 6000mg collageen en heeft een natuurlijke bessensmaak. Het zakje meng je in 100ml water en drink je 's ochtends voor je ontbijt voor het beste resultaat. 
Inmiddels ben ik al een paar dagen bezig met het innemen van de Beauty Booster. Ik ben erg nieuwsgierig of ik daadwerkelijk verschil ga zien aan mijn huid, nagels en haar. Ik zal regelmatig een update geven op mijn Instagram dus houd mijn stories goed in de gaten. De Beauty Booster is te koop via www.dqadirect.nl en kost €89,-

You Might Also Like

0 comments