DIT IS DE ADVENTSKALENDER VAN 2020

4.11.20

De gezelligste maand van het jaar komt eraan: december! En traditiegetrouw is december niet compleet zonder een (of meerdere) adventskalender(s) in je bezit te hebben. Want zeg nou zelf; er is toch niets leuker dan de dagen aftellen naar de most wonderful time of the year? Je decemberochtend beginnen met een vakje openen en daar ook nog eens een leuk cadeautje voor terug te krijgen, klinkt mij als muziek in de oren. Kijk gauw met mij mee naar de leukste adventskalender van 2020 van My Jewellery. Let the christmas countdown begin!

Adventskalender 2020 My Jewellery

Toen ik deze adventskalender van My Jewellery zag hoefde ik als echte sieraden liefhebber niet twee keer na te denken. Elke dag een vakje openmaken en een mooi sierraad of accessoire ervoor terugkrijgen? Hell yes, give me that!

Alleen de verpakking is al een cadeautje om naar te kijken! De adventskalender zit verpakt in een zwarte doos met gouden belettering en daarin zat een prachtige luxe roze doos in de vorm van een ster. Zo feestelijk én stijlvol en de kleurencombinatie is perfect uitgekozen. De kalender heeft 10 vakjes en in ieder vakje vind je een mooi My Jewellery sierraad of accessoire. Heb je een voorkeur voor gouden sieraden of zilveren sieraden? Dan kun je op de webshop van My Jewellery kiezen of je voor de gouden of zilveren adventskalender wilt gaan. Ik ben zelf voor de gouden variant gegaan en ik heb dus alleen gouden sieraden ontvangen.

Sneak peek adventskalender

Voelde en schudde jij vroeger ook altijd aan alle cadeautjes onder de kerstboom, om maar te raden wat er in zou kunnen zitten? Guilty as well! Dus nieuwsgierig als ik ben heb ik al een aantal vakjes van de adventskalender opengemaakt. Ik geef jullie een kleine sneak peek wat er in de adventskalender te vinden is. In één van de vakjes vond ik deze prachtige gouden chain ketting terug en een paar geweldige statement oorbellen die het woord 'LOVE' vormen. Perfect om mijn kerstoutfit en NYE outfit mee af te stylen.

De totale waarde van de inhoud van de kalender is 138,50 euro, maar de adventskalender zelf koop je voor slechts €49,95! De kalender is niet alleen leuk om voor jezelf te kopen, maar ook leuk om cadeau te geven. Wees er wel snel bij want de oplage is beperkt. Op = op! 

You Might Also Like

0 comments