BALENCIAGA MOTORCYCLE BAG

5.5.14

Al jaren staat de Balenciaga Motorcycle bag hoog op mijn verlanglijstje. Zowel de classic als de hardware vind ik erg chic en tijdloos. In de Bijenkorf heb ik 'm al een paar keer in m'n handen gehad, maar toch legde ik de tas telkens terug. Van het geld kan ik zoveel andere leuke dingen kopen, maar tegelijkertijd baal ik er toch wel van. Aankomend weekend ga ik naar Parijs en ik ben van plan om ook even naar de Balenciaga store te gaan. Zou het dan nu echt gebeuren....? I'll keep you posted.Wat zou jij doen als je het geld er voor had? Laat het mij weten in een comment. Ik ben erg benieuwd!

You Might Also Like

8 comments

 1. Ja, die zou ik ook wel willen hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wij hebben een prachtige look a like! :) Misschien wel binnen je budget! :)http://www.mynewbag.nl/leren-tassen-1/balencia-bag-brown.html

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik zou het gewoon doen! Je leeft maar één keer haha

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Te gek die tas, die komt ook op mijn whishlist.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gewoon doen! Van een designer bag krijg je nooit spijt, zie het als een investering

  BeantwoordenVerwijderen