DESENIO - INTERIEUR POSTERS

12.6.17

Ben je opzoek naar mooie posters en lijsten om jouw interieur mee op te leuken? Dan heb ik een fijne tip voor je! De Zweedse webshop Desenio heeft de leukste muurposters tegen hele betaalbare prijzen. Kijk je mee naar wat ik heb geshopt?

Het aanbod van Desenio is echt enorm! Op de website kun je kiezen uit verschillende categorieën van natuur tot aan kaarten en steden. Voor de fashionista's zijn de posters in de categorie fashion ook goed vertegenwoordigd! Weet jij niet zo goed hoe je de posters moet stylen in jouw woning? Neem dan eens een kijkje in de categorie inspiratie op hun website. Zo zie je direct de posters in lijsten aan de muur, passend bij verschillende interieurstijlen. Super handig!


In samenwerking met Desenio mocht ik een aantal posters uitkiezen en wat was dat moeilijk! Ik vind de posters stuk voor stuk geweldig dus ik ben opzoek gegaan naar iets wat echt bij mij en mijn interieur past.
Zoals jullie wellicht weten ben ik gek op Amerika, en dan vooral de staat California, dus ik vond deze poster van Los Angeles echt perfect! Als palmtree lover hoort daar natuurlijk ook een palmbomen poster bij. Deze posters hangen aan de muur in de woonkamer en zijn nu echte eyecatchers. Ik heb er al veel complimenten over gehad.
Deze poster doet mij denken aan zo'n vintage letterbord. Ik vind 'm heel leuk staan in mijn Vittsjö kast van Ikea.
Ben jij ook enthousiast geworden over Desenio? Met de code 'AMANDA' krijg je nu 25% korting op posters* tussen 13 en 15 juni 2017. Happy shopping! :)
*Uitgezonderd handpicked posters

You Might Also Like

0 comments