NEW WINTERCOAT

11.9.13

Op zoek naar de perfecte winterjas.. dat is nog niet zo makkelijk. Ik zie zóveel leuke jassen dat ik door de bomen het bos niet meer zie. Keuzes maken is niet aan mij besteedt. Stiekem heb ik met mijzelf afgesproken dat ik twee winterjassen mag kopen dit jaar, omdat ik vorig jaar geen nieuwe jas heb gekocht. En zeg nou zelf, een winterjas draag je driekwart van het jaar in Nederland, dus dan is het toch fijn om eens te kunnen afwisselen.. ;-) Zie hier mijn favorieten van Zara. Ik denk dat ik sowieso voor de eerste jas ga. Een houtje-touwtje jas is een keer wat anders en ik vind de leren mouwen helemaal leuk in combinatie met de ruit.  Heb jij al een leuke jas gespot voor de winter?

Zara wintercoat


You Might Also Like

6 comments

 1. Ik heb vorig jaar 2 winterjassen gekocht dus ik sla dit jaar even over denk ik ;-) Een donkerblauwe dik gevoerde van de Mexx, heerlijk warm met donsveren! En een dunnere wollen jas, grijs, van uh New Yorker volgens mij.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik sla dit jaar over! Vorige jaar een mooie jas gekocht met leren mouwen :) heerlijk warm...

  xx Mounia
  www.nonchalantrebel.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke jassen! Vooral de eerste vind ik leuk, snap helemaal dat je die sowieso wilt!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die middelste jas ziet er erg leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. mooie jassen! vooral die laatste
  ik hoop in januari een mooi leren jasje bij de bijenkorf te kopen voor een leuk prijsje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ze zijn alle drie erg leuk ,moeilijk kiezen!

  BeantwoordenVerwijderen