NEWS: ZARA SALE STARTS TOMORROW

19.6.13

De sale is in zo'n beetje elke winkel al begonnen. Voor degene die ook zo gek zijn van de sale en dan vooral die van Zara heb ik goed nieuws. Morgen begint de sale online en in de winkels! Zara is één van de weinige die de sale later begint. Ik heb al een sale wishlist gemaakt, items die ik al een hele tijd wil hebben maar toch net iets te duur vond. Zo wil ik heel graag de zwarte leren jas, een paar leerlook shorts en een geborduurde tas. Ook ben ik nog steeds wanhopig opzoek naar de tuinbroek/shorts van TRF. Ik zit in ieder geval vannacht om 0.00 uur klaar voor de online shop.
Wat wil jij nog graag hebben uit de sale?

Zara sale

You Might Also Like

8 comments

 1. Ik hou echt van de zara, dus sale komt mooi uit !
  Erg leuke blog heb je !
  xManon

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goed om te weten, thanks voor de tip! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zara sale is leuk maar ik ga er nog niet voor zitten midden in de nacht ;). Veel plezier vanavond!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Goed om te weten dit!! Ik koop wel vaak bij Zara, maar vind het toch wel duur hoor! Sale komt me erg goed uit altijd, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Aah al die sale is echt niet goed voor de rekening!

  BeantwoordenVerwijderen