NEW IN: MANGO

13.3.13

Ik hou van de zwart/wit trend deze zomer, dus toen ik deze gestreepte blouse van Mango tegenkwam kon ik 'm niet laten liggen. Persoonlijk vind ik deze blouse mooier dan de welbekende variant van H&M. Ik heb 'm een maatje groter gekomen dan normaal, zodat hij een beetje oversized valt. De top met de bewerkte halslijn komt ook van Mango en vind ik echt geweldig voor een avondje uit! 
Wat vind jij van mijn nieuwe items?
Mango

You Might Also Like

13 comments

 1. Heel leuk! Vooral dat blousje! Ik vind juist die van de H&M net weer wat leuker (doordat die geen mouwen heeft). Maar smaken verschillen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks! Ik bedoelde eigenlijk de versie met de lange mouwen, al een tijdje uitverkocht op de H&M shop! ;)

   Verwijderen
 2. I like de blouse!
  xoxo
  www.lesismoreblog.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie blouse! Leuke aankopen!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke blouse! Ik heb een gelijkaardige groen-witte versie van Monki van vorige lente.
  Perfect voor het opleuken van een anders saaie outfit :).

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Superleuk!

  http://www.placetobeyourself.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Love the B&W stripes, super cool! So glad I clicked on your comment that led me back to your blog, your posts' contents are info and image juicy so expect to be seeing some regular comments from me. I just posted the FRONT ROW SHOTS I TOOK from the new GIVENCHY AW13-4 show. Yes, the photos aren't from Google, they were taken by me. It was my first Givenchy show so please do tell me what you think of it. It's not your average review I guarantee. Hope you're gonna be wonderfully PROVOKED ;)

  xx The Provoker
  http://www.the-provoker.com/2013/03/givenchy-future-feminism.html

  BeantwoordenVerwijderen
 7. I like stripes, so that shirt is just perfect
  http://theshortiesfashion.blogspot.co.uk/

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Die gestreepte blouse is echt heel leuk!

  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Nice things!
  You have got a really nice blog and I am your new follower! ;-)
  http://thebestmakeupissmile.blogspot.sk/

  BeantwoordenVerwijderen