PERSONAL: DIARY FEB PART 2

27.2.13

Tijd voor een nieuwe personal diary. Deze week heb ik het lekker rustig aan gedaan. Ik ben mijn scriptie aan het  afronden en hopelijk heb ik dan mijn bachelor in fashion business in maart!  Kijk mee naar wat foto's van deze week!

Diary part 2

1. Een foto van mijn vriend en ik die ik tegenkwam op mijn telefoon. Al een tijdje geleden gemaakt.
2. We zouden niets aan Valentijnsdag doen, maar toch bracht hij een mooie bos bloemen voor mij mee. Lief!
3. Ik ben gek op eten uit Amerika. Deze producten zijn vaak niet te koop in de gewone Nederlandse supermarkten. Kokos M&M's zijn té lekker.
4. Daar is 'ie dan, m'n River Island bestelling!
5. En hier een foto'tje van wat ik besteld heb. Dit hebben jullie al kunnen zien in de vorige blogpost.
6. M'n DVD boxen collectie. Ik ben verslaafd aan televisieseries. The OC heb ik bijvoorbeeld al meer dan 10x opnieuw gekeken. 's Avonds vind ik het fijn om een paar afleveringen te kijken. Ik heb o.a. de boxen van One Tree Hill, The Hills, 90210 en Gossip Girl.

You Might Also Like

11 comments

 1. Wat een leuke foto's! Ik mis echt Coca Cola Vanilla haha.. Waar heb je dat gehaald? :-)

  xo The Daily Fashion Drug

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke foto's en geshopte spulletjes!

  X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke foto's! :) Je River Island bestelling ziet er echt heel erg leuk uit! :) Ik hou echt van River Island! Hopelijk lukt het een beetje met je scriptie! :) Dankjewel voor je lieve berichtje op mijn blog! :) x Laura

  styleandsushi.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super leuke foto's. Ben dol op diary's. Misschien kunnen we elkaar volgen.
  Liefs, Mi-lou

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke foto's! Jaahhh The O.C. dat was zo leuke serie :)
  Heel erg bedankt dat je op mij gestemd heb, dat waardeer ik echt heel erg! <3

  XxX
  http://fabulousstylews.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben jaloers op je lade met series, love it!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh! I see there really good series like One Tree Hill ans the OC! Lets follow each other like you said ;)

  BeantwoordenVerwijderen