FASHION: HELP ME PICK A WATCH

15.2.13

Horloges zijn de enige accessoire, naast oorbellen, die ik dagelijks draag. Vaak wissel ik mijn zilveren Michael Kors horloge af met m'n gouden. Toch draag ik zilver meer, omdat het toch net iets beter te combineren valt. Aangezien ik in maart (hopelijk) afstudeer, mag ik van mijn ouders een nieuwe horloge uitzoeken voor mijn diploma! Ik kan alleen echt niet kiezen. Wordt het weer een Michael Kors of ga ik voor een Marc by Marc Jacobs exemplaar? Help mij kiezen!


Michael Kors & Marc Jacobs horloges


Deze horloges heb ik op het oog! Ik denk dat de eerste horloge vooral mooi is in de zomer met een gebruinde huid. De rose gouden lijkt mij moeilijk te combineren dus ik neig zelf meer naar de Marc by Marc Jacobs horloges. Welke vind jij het mooist?

You Might Also Like

29 comments

 1. Ok ik ga dus zelf automatisch voor die met cijfers, geheimpje (zonder kan ik geen klokkijken, ik weet het heel debiel). Maar ik vind de rose goude het mooist, lekker clean en een warme kleur. Ik heb laatst een post gelezen op thefashionguitar over waarom zij haar designer tassen altijd in een kleur kiest. Zo vallen ze extra op en wordt je uitgedaagd je mooiste outfit erbij uit te zoeken. En daar ben ik het helemaal mee eens. Dus rose goud! Sorry van de lange reactie :p

  xx

  liquoriceandpumps.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik zou altijd voor helemaal zilver of goud gaan! De mooiste vind ik de laatste twee:) Succes met kiezen! En natuurlijk ook met je afstuderen:) Ik volg je! Erg leuk blog.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De middelste in de onderste rij vind ik heel leuk! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik zou ook juist voor die rosé van Michael Kors gaan haha. Maar dat komt ook omdat ik niet zoveel heb met zilver. Ik houd meer van brons/rosé tinten. Succes met kiezen. :) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat was ik bij de Fashionchick paneltest inderdaad, herken jou nu ook! :)

  Het wit leren jasje heb ik bij de Zara in Hoofddorp vandaan, daar hadden ze er 2 weken geleden nog een hele hoop hangen maar zou voor je ernaar toe gaat even bellen voor de zekerheid. Enne, over de horloges... ik zou voor rosegold gaan! ;)

  X Marjolein - Never Too Polished.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Rechts bovenaan vind ik het mooiste!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb zelf een Marc by Marc Jacobs, maar Michael Kors is ook erg leuk! middelste onderaan

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oke niet moeilijk! Number one :)
  Je hebt trouwens echt een leuke blog, goed verzorgd enzo. Ik ga je meteen volgen :)
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 9. All look great and I love Michael Kors. Have a great day.

  http://www.fashiondenis.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mijn favoriet is het 'roze' horloge van Marc Jacobs. Maar eigenlijk zijn ze allemaal prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Oeps, ik bedoel dus dat van Michael Kors. Had me miszien.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. rechts bovenin: handig met die 2 kleuren, past overal bij!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. ze zijn allemaal wel erg mooi:) michael kors middelste is mijn favoriet

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Tweede! Dan heb je 1 van een ander merk!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. i love them all, but the gold one's are my fav :)

  how about following each other? would love to see you over

  www.anightinnyc.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 16. now following! waiting on you :)

  www.anightinnyc.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat een mooie horloges, ik denk dat ik de bronzen het mooist vind, maar die gouden ook! Je blog is erg leuk, dus ik ga je zeker volgen. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 18. amazing photos, love your style!
  would love to see you in casper&pearl one day!

  lots of love from the c&p girls,
  casper&pearl blog
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 19. I love all of these beautiful watches! I've had my eye on a couple of these too:) I would go for either the 3rd or 5th one :) love your blog, so I followed you xx

  BeantwoordenVerwijderen
 20. definitely the first one I'm dream about similar watch <3 great blog Dear- would you like to follow each other? Let me know! I would love it!wait for you on my blog xo xo xo

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Rechtsonderin, de zilveren van Michael Kors. Die staat ook nog op mijn wishlist ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Anything with rose gold is very fashionable right now and worth to have! So either the plain rose gold or the two-tone rose and silver

  BeantwoordenVerwijderen
 23. ik heb zelf die rechts onder michael kors in het rose. Ben er super verliefd op!!

  BeantwoordenVerwijderen