FASHION: ESPRIT FAVORITES SPRING SUMMER COLLECTION

23.2.13

Advertorial
Ik koop zelf niet zo vaak kleren bij Esprit dus ik was blij verrast toen ik vanochtend de collectie bekeek. Wat een leuke items in de nieuwe lente/zomer collectie van 2013! Bekende modellen als Gisèle Bündchen, Erin Wasson en Jessica Hart zijn het gezicht geweest van dit merk. Momenteel kunnen ze Dree Hemingway en Liu Wen aan dit rijtje toevoegen. Een goede zet van Esprit!


Wat ik zo fijn vind aan de webshop van Esprit is dat je precies kunt zien hoeveel nieuwe artikelen er die dag online zijn gezet. Zo hoef ik niet eerst alle categorieën na te lopen voordat ik de nieuwe collectie tegenkom. Ook kun je selecteren of je vrijstaand productbeeld wilt zien of modelbeeld. Ik vind zelf vrijstaand productbeeld veel mooier overkomen, maar het is ook fijn om het op een model aan te kunnen zien zodat je weet hoe het kledingstuk valt.

Elk seizoen heeft Esprit een aantal belangrijke trends. Zelf ben ik helemaal gek op de streepjes trend. Perfect te combineren met materialen als leer en je kan er zowel een stoere als nette look mee creëren. Kijk mee naar mijn favorieten voor dit seizoen.

Esprit favorites
1) Ik ben al een tijdje op zoek naar een nieuwe leren jas. Dit zou 'm weleens gaan kunnen worden! Esprit heeft een aantal fijne exemplaren in de collectie.
2) Deze kanten top met strepen is van de zomer erg leuk met een paar jeansshorts of voor nu met een leren broek.
3) Metallic tasjes, deze trend zie je overal voorbij komen. De schoudertas is groot genoeg om je belangrijkste spullen in op te bergen.
4)  Weer een streepje, maar wat is het materiaal mooi van dit jurkje! Ik zie het al helemaal voor me met gebruinde benen, sandaaltjes en een statement ketting.
5) Jasjes... mijn nieuwe verslaving zoals je misschien wel hebt kunnen lezen in mijn vorige blogposts. Je kunt er nooit genoeg hebben en wit is dé kleur van de zomer. I like.
6. Een zwarte broek met coating. Goed te combineren en past helemaal bij mijn stijl.

Wat vind jij van mijn Esprit favorites?

You Might Also Like

8 comments

 1. Ik kom eigenlijk nooit bij Esprit! Maar dit zijn wel echt dingen die ik zo zou aantrekken! Leuk!

  X Laura

  http://bagsandsushi.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke items :) ik koop zelf niet zo vaak kleren bij Esperit, ik vind de meeste dingen die ze daar hebben en die ik dan leuk vind aan de prijzige kant.
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. I like the leather trousers!

  500daysoffashion.blogspot.com
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik kom normaal nooit bij Esprit, maar dit vind ik wel heel leuk!
  Vooral het witte jasje is m'n favoriet :-)

  xoxo The Daily Fashion Drug

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind echt alle items erg leuk! Toch eens bij Esprit kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Love the jeans! heel leuke combi allemaal xx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw, leuke dingen! Vooral de tweede top, het witte jasje en de leren broek!

  BeantwoordenVerwijderen