NEW IN: ZARA SWEATER

6.12.12

Er is een nieuwe Zara in Utrecht geopend en dat kon ik dat niet aan mij voorbij laten gaan. Wat een mooie winkel! Hij zit gevestigd op het nieuwe Vredenburg, is lekker ruim en alles hangt keurig netjes in plaats van de opgepropte rekken die je gewend bent bij Zara. Aanrader dus als je naar Utrecht gaat! Ik kon natuurlijk de deur niet uitlopen zonder iets te kopen...

Eigenlijk heb ik al genoeg truien, maar op de een of andere manier blijf ik leuke exemplaren vinden. Laten hangen of toch meenemen? Voor het weer hoef je het niet te laten want voorlopig blijft het nog wel koud! Ik kon het niet weerstaan en kocht deze grijze trui met kant. De transparante stof aan de onderkant maakt de trui wat chiquer. Wat vind jij ervan?

You Might Also Like

3 comments

  1. Ik zag het opeens ja, een nieuwe Zara in Utrecht! Ben er nog niet binnen geweest. Wel een super leuke trui heb je gekocht, mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh die is zo mooi! Jammer genoeg woon ik absoluut niet in de buurt Utrecht ..

    BeantwoordenVerwijderen