WISHLIST: ZARA

22.10.12

Mijn wishlist van Zara is echt huge op dit moment. Dat kan ook niet anders met zo'n top collectie dit seizoen. Vooral de leren details die verwerkt zijn in de kledingstukken zijn echt super. De TRF lijn is normaal niet echt mijn ding, maar ook daarvan staan er een aantal items op mijn wishlist. De afgelopen tijd heb ik al een paar dingen van mijn wishlist gekocht. Deze zal ik binnenkort laten zien in een post. Voor nu een kleine greep uit mijn favorieten. Welke is jouw favoriet?
Dit jasje heb ik gepast, maar toch weer teruggehangen. Spijt! De combinatie van (nep)leer met stof is super.
Bomberjasje met pailletten en kraaltjes. Heerlijk over de top en perfect voor een feestje.
Wauw, het is dat ik al genoeg winterjassen heb,maar mocht ik deze tegenkomen voor een leuke prijs dan neem ik 'm zeker mee.
 Legergroene blouse met studs op de schouder. Lekker stoer met een paar bikerboots of kistjes.
Eigenlijk helemaal niets voor mij, maar toch ook weer wel. Twijfel er nog wel over. Waarschijnlijk draag ik 'm maar één keer.
Buideltas met ritsen.
De perfecte flaphoed deze winter.

You Might Also Like

3 comments

  1. Ik vind vooral het jasje wat jij hebt terug gehangen, die met stof en leer, heel erg mooi! Weet je nog wat die kostte? Vind hem echt prachtig :)! Zara heeft echt een prachtige collectie op het moment he!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De zara collectie op dit moment is echt geweldig! Soms vind ik het niet veel, maar nu wow. Echt te veel leuke en mooie dingen:)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. De Zara heeft zeker heel veel moois in de winkels hangen! Het bomberjasje met pailletten en kraaltjes vind ik erg leuk!

    BeantwoordenVerwijderen